Kontakt: ukk@mska.net

Velikonočni seminar, Praga, 1.-6.4.2013

Prijavni rok je 8.3.2013.

Prispel je razpis naših čeških kolegov za seminar 1304EE, to je naš tradicionalni MSKAI Velikonočni seminar v Pragi, 1.-6.4.2013.

Program je enkraten in se ne ponovi na nobenem drugem seminarju: (a) minimiranje pripravnih faz (b) variacije prestrezanja s pometanjem, (c) klinč z rušenji vseh vrst, (d) pressing. Seminar predstavlja kontrolno točko za vse, ki so v Dan testu, udeležijo pa se ga naj vsi od 6. pasu naprej.Podrobnejše informacije dobite na treningih pred prijavo.Prijavite se pravočasno, da se izognete nepotrebnim zamudninam. Prijave zbira mojster Peter Brejc, III.dan. Trenažne certifikate oddate prvi dan seminarja v Pragi.

Pred prijavo si zagovite prenočišče v Pragi. Nekaj naslovov: www.hostelworld.com, www.hostelprague.com, www.hostels.com/cz, www.hostels.cz, www.hotels.cz, www.praguehostels.cz oder www.prague-hostels.cz, www.pragueholiday.cz, www.prague.cz, www.praguecityhostel.cz, etc.etc.

Letos želi organizator priključiti svoj Mednarodni pokal MSKA-CZ na ta seminar (po lanskem vzorcu, ko je bil to jubilejni pokal ob 20-letnici češkega MSKA). Razpis za ta pokalni turnir še pričakujemo.